VAMPIRE KNIGHT || Legközelebb is édes álmot hozok...
Cross Akadémia

Hi! Az oldal a még ma is népszerű Vampire Knight (ヴァンパイア騎士; Vanpaia Naito) című animét és mangát dolgozza fel. Az oldal nem áll kapcsolatban a mangakával, Hino Matsurival, sem a forgalmazókkal és kiadókkal; ez csak egy rajongói oldal, amit én, azaz Kuran Mirai szerkesztek. Még valami. Az oldal hemzseg a spoilerektől, így óvatosan szemezgessen mindenki a tartalomból! Köszönöm, hogy benéztél és várlak máskor is vissza!

Vampire Knight (c) 2013-2017

 
A tanács

"Jól vagyok, mert tudom, hogy nem egyedül küzdök. Légy jó, Kaname. Akkor se add fel, ha már nem leszek veled."

Hogyan társalogj? Illetve a cserékről.

 
 
 
Kuran kastély
 
Vámpírlelkek
Indulás: 2013-06-18
 

Vampire Knight

Alapok

A történet alapjai

A Vampire Knight (ヴァンパイア騎士; Vanpaia Naito) egy shoujo manga- és animesorozat. Az alkotója Hino Matsuri. A manga első fejezete a LaLa magazinban jelent meg, még 2004 novemberében, és 2013-ban adták ki az utolsó fejezetet, habár... 2015-ben megjelent egy újabb, extra fejezet, szintén ebben a magazinban. A köteteket a Hakusensha kiadó adta ki. Az első angol nyelvű fejezet 2006-ban jelent meg, a Viz Media Shoujo Beat magazinjában. A mangát Magyarországon a MangaFan Kiadó kezdte el kiadni, 2010. december 10-én, jelenleg a 13. kötetnél tart.


 Történet
 Információk
 Szinkronhangok
 Idézetek
 Tagozatok
 Prefektusok
 Egyenruhák
 Érdekességek


 A vámpírszintek
 Vámpírvadászok
 Vámpírképességek
 Vértabletták
 Vámpírölő fegyverek
 Az ikrek átka
 A vámpírok hierarchiája
 

Mangás cikkek

Minden a mangáról


 Magyar manga kötetek
 Az anime és manga összehasonlítása


 A manga fejlődése
 A manga vége

 1. kötet: "A jónevű Cross Magánakadémia jóképű tanulókból álló elit csoportja: az éjjeli tagozat... akik valójában vámpírok! Ezt a titkot őrzi a nappali tagozat két őre: Yuuki és Zero. Yuuki lelkesen végzi feladatát, pedig öt évesen majdnem megölte egy vámpír. Zero, aki okkal gyűlöli a vámpírokat, fájdalmas múltat rejteget."  
 2. kötet: "Zero kétségbeesetten őrlődik a józan ész és a leküzdhetetlen vérszomj között. Yuuki, aki eltökélte, hogy kitart Zero mellett, ellátogat a vámpírok éjszakai partijára, ahol rájön a vámpírtársadalom néhány titkára. Ám ekkor felbukkan valaki, aki ismeri Zero múltját, és ez mindent megváltoztat..."  
 3. kötet: "Yuuki hiába vágyakozik Kaname után, érzi a közöttük lévő áthidalhatatlan távolságot. Amikor Ichijou rámutat erre, Yuuki nem tudja palástolni zavarát. Visszatérünk a tíz évvel ezelőtti múltba, hogy megismerjük Yuuki, Kaname és Zero találkozásának titkát, a jelenben pedig Zero vámpírvadászatra kap parancsot..."  
 4. kötet: "Felbukkan egy új, titokzatos éjjeli tagozatos diák: Kurenai Maria, aki furcsa érzelmeket kelt Zeroban. Miután azonban kétségei bizonyosságot nyernek, fegyvert ragad és elindul Mariahoz... de vajon kicsoda az új lány? És Yuuki tud-e segíteni Zeronak?"  
 5. kötet: "Négy évvel ezelőtt egy tisztavérű vámpír, Hiou Shizuka, kiirtotta Zero családját, és őt magát vámpírrá tette. Mielőtt Zero bosszút állhatott volna rajta, Kaname végzett a vámpírral, ám mégis Zerot gyanúsítják a gyilkossággal! És ki lehet a tisztavérűek ellensége? Yuuki megpróbálja megvédeni Zerot és Kanamét is, ám felbukkan Ichiru, Zero öccse, aki gyűlöli a bátyját... Milyen új érzelmek születnek a Cross Akadémia bálja után?"  
 6. kötet: "Zeroból, akit az E-szintűvé válás réme gyötör, önkéntelenül is előtörnek Yuuki iránti érzelmei. A vámpírok estélyén Kaname egy felzaklató kérdést szegez a lánynak: "Akarsz vámpír lenni?" Yuuki, akiben kavarognak az érzelmek, elhatározza, hogy visszaszerzi az emlékeit. Eközben a sötétség mélyén megmozdul valami..."  
 7. kötet: "Yuuki nem meri a múltjáról kérdezni Kanamét, mert attól tart, ő törölte ki az emlékeit. Zero kérdőre vonja Kanamét, ám az eredmény egy párbaj, melynek végén Kaname felszólítja Zerot, hogy igyon a véréből. Mindeközben újabb fenyegetés bukkan fel... ismerős alakban!"  
 8. kötet: "Yuukit vériszamos rémálmok gyötrik, ám Kaname hirtelen megjelenik, és a nyakába mélyeszti a fogait. A lány emlékei visszatérnek, és végre feltárul az igazság. Zerot sokkolja a hír. Eközben Rima megpróbálja megállítani Ridot, ám valami nincs rendben a tisztavérűvel."  
 9. kötet: "Zero még mindig a fejlemények hatása alatt áll, amikor Kaname közli vele, hogy neki kell megölnie Ridot. Zero ellenkezik, de vajon hiába? Az iskolát védelmező Yuuki előtt felbukkan Rido, és a lány végre megtudja, mire is vágyik Rido valójában. Kaname elhagyja az iskolát, hogy véghezvigye küldetését, míg az éjjeli tagozat minden tagja harcba száll... most kezdődik csak igazán a küzdelem!"  
 10. kötet: "Az iskola romjai között Zero Yuukira emeli a fegyverét. Egy tisztavérű vámpír és egy vámpírvadász... bármennyire is vágynak rá, soha nem lehetnek egymáséi. Milyen döntést hoznak hát? Mindeközben Kaname új irányba fordítja az éjjeli tagozatosok jövőjét. A drámai tizedik kötetben véget és a történet első része!"  
 11. kötet: "Egy év telt el azóta, hogy Zero és Yuuki útjai különváltak. Mindketten új életet kezdtek: Zero az iskola mellett vámpírvadászként tevékenykedik, míg Yuuki a Kuran-rezidenciában rejzőtködik. Eközben a Kaname vezetése alatt újraszerveződött vámpírtársadalom és szintén megújult Vámpírvadász Szövetség képviselői tárgyalóasztalhoz ülnek egymással, az eseményt pedig egy esély koronázza meg..."  
 12. kötet: "Egy év telt el azóta, hogy Yuuki és Zero útjai elváltak. Új élete első estélyén Yuuki immár Kaname húgaként mutatkozik be... és itt találkozik újra Zeroval is. Mindeközben pedig színre lép egy újabb, hataloméhes, tisztavérű vámpír..."  
 13. kötet:  
 14. kötet:  
 15. kötet:  
 16. kötet:  
 17. kötet:  
 18. kötet: Zero és Yuuki megpróbálják megállítani Kaname ámokfutását, de váratlanul Sara is színre lép... Vajon sikerül személyes fegyvereként használnia Zerot? Eközben a vadászok fegyvereinek alapanygául szolgáló ősfém is furcsán kezd viselkedni.
A 18., utolsó előtti kötetben mindenki kénytelen meghozni a maga fájdalmas döntéseit...
 Egy álarcosbál
 Emléktörlés
 19. kötet: sor

Extrák

Plusz infók, extra dolgok

 Hino Matsuri, a mangaka
 ON/OFF együttes
 Vampire Knight a MONDO-ban!
 Vampire Knight Musical
 Rajongói cuccok

 
Kitépett lapok

Vampire Knight
Teljes hossz: 19 kötet
Magyarul megjelent: 19 kötet
Megrendelés: MangaFan
6. kötettől: E-mail
Vampire Knight Memories
Teljes hossz: ? kötet
Megjelent: 9 fejezet
Magyarul megjelent: 1 fejezet
Online: Mangahere

Magyar fordítások

 
Tisztavérűek

      
    
    
    
  

Eltűntek

 
Közlemények

Az iskolának már régen vége, a vizsgáim is jól sikerültek. Azt gondolná az ember, innentől többet tudok a saját dolgaimmal foglalkozni, de ez sajnos nincs így. Bár jelenleg van munkám is, viszont jó időbeosztással, így van szabadidőm, de kedvem nem mindig van az oldalhoz, plusz az itthoni feladatok egy része az én nyakamba szakadt... tehát frissek továbbra is elvétve lesznek, de igyekszek jönni.

Ha valami olyan dolgot látsz az oldalon, ami nem helyes, akkor ne szólj le, hanem segíts. Köszönöm.
 
Az adminkukac: Kuran Mirai
Köszönet a segítségért: Yui és Meow*
 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!