VAMPIRE KNIGHT || Legközelebb is édes álmot hozok...
Cross Akadémia

Hi! Az oldal a még ma is népszerű Vampire Knight (ヴァンパイア騎士; Vanpaia Naito) című animét és mangát dolgozza fel. Az oldal nem áll kapcsolatban a mangakával, Hino Matsurival, sem a forgalmazókkal és kiadókkal; ez csak egy rajongói oldal, amit én, azaz Kuran Mirai szerkesztek. Még valami. Az oldal hemzseg a spoilerektől, így óvatosan szemezgessen mindenki a tartalomból! Köszönöm, hogy benéztél és várlak máskor is vissza!

Vampire Knight (c) 2013-2017

 
A tanács

"Jól vagyok, mert tudom, hogy nem egyedül küzdök. Légy jó, Kaname. Akkor se add fel, ha már nem leszek veled."

Hogyan társalogj? Illetve a cserékről.

 
 
 
Kuran kastély
 
Vámpírlelkek
Indulás: 2013-06-18
 

...:: Édes álmok ::...

Vampire Knight Memories

Nem tudom, ki hogy van vele, én kissé félve nézegettem a naptárat... aztán eljött a nap és felkerült a folytatásnak az első fejezete. Őszintén, sokmindent egyelőre nem értek belőle, de az piros pont, hogy Kaname kicsit szerepelt az első oldalakon! És az a családi idill, ami átjön azokon a lapokon... ahw <3 Ai és Ren is szimpatikusak, így ránézésre, bár anno abban az extra fejezetben is azok voltak (bár akkor Ai túlságosan hideg volt nekem, itt viszont...).

Na, lényeg, bőszen keresem azt a személyt, aki a fordítóm lesz! :) A manga lapokat már ki is tisztítottam (igen, így előre...), szóval... már csak a lényeg van hátra. Khm. Szeretném, ha a látogatók is olvashatnák ezt a történetet. Még akkor is, ha Kaname nem igazán lesz benne. Bár azért én reménykedem... kicsikét.

Aki angolul el szeretné olvasni, annak dobok egy linket:

[Mangahere - Első fejezet]

Amúgy régóta bennem van, hogy el kéne kezdenem valami fanfictiont. Még nincs túl sok ötletem, de annyi biztos, hogy Kaname szerepet kapna benne. Hmhmm...

Kuran Mirai

2016.06.27. 17:56

Álomtörmelékek

Visszatér a Vampire Knight manga

Először Sirius, majd az AnimeAddicts által értesültem a hírről. Vegyes érzésekkel fogadtam, mit ne mondjak. A jó hír, hogy lesz folytatása a mangának, a rossz hír, hogy... nekem ez az egész kicsit "bűzlik". Állítólagosan Zero és Yuuki lesznek a főszerepben. Az első fejezet 50 oldalas lesz és június 10-én fog megjelenni a LaLa magazinban.

Visszatérve. Több emberrel is beszéltem a témáról és arra jutottunk, hogy ugye a manga végét Hino elég gyorsan lezárta. Pikk-pakk eltelt nem tudom hány év, Zero meghalt, Yuuki meg döntött és feláldozta magát, hogy emlékek nélkül, de visszahozza Kanamét az életbe. Bumm, vége. A három főszereplőből maradt egy, nulla tudással (bár mint tudjuk, az egyik extra fejezetben Ai szépen elmeséli neki a fontosabb dolgokat, amikről tudnia kell Kanaménak).
Nos. Szerintem Hino VK folytatása Zero és Yuuki együttéléséről fog szólni. Ez csak tipp, de ez a leglogikusabb, nem? Tekintve, hogy igazi folytatást maximum Kanaméról és a két gyerekről, meg a többi életben maradt vámpírról lehetne rajzolni/írni.

Hmhm.... hirtelen ennyi ugrott be. Bár őszintén megmondom, annyira nem örülök ennek a folytatásnak. Persze, nem ítélem el, még egy lapot sem láttam belőle... lehet nem is arról fog szólni, amire gondoltam. Lehet, tök jó lesz. De egyelőre, mivel Kaname-fan-vér csörgedezik az ereimben... (haha)...így nehéz elviselnie a kicsi szívemnek, hogy egy VK mangában ő _nem_ lesz benne. Ez az, ami nem túl kecsegtető számomra.

Kuran Mirai

2016.04.10. 23:48

Újra álmodunk

Szánalmas, de 2016-ban most jelentkezek csak először. Nem volt sok kedvem az oldalhoz, sőt, bevallom, még a főbb oldalamat sem szerkesztem mostanság akkora lelkesedéssel, mint eddig. Kicsit leültem most. Pihenésre vágytam. De ideje kézbe venni újra a gyeplőt és nekilendülni! Így esett meg, hogy tegnap hajnali 3-ig dolgoztam az oldal új köntösén. Nagyon régóta szerettem volna egy Ruka & Kain designt és most... végre elkészült. Nekem nagyon tetszik, nem tudom, ti hogy lesztek vele. Ezen kívül, egyelőre érdemi frisst nem hoztam.

A jó hír viszont, hogy már a kezemben van a 16. kötet is, sőt, ki is olvastam. Hmhm.... érdekes. Azért egy valamin elgondolkoztam. A vámpírok gondot okoznak, mégis meg akarják állítani Kanamét a nagy mészárlásban. Amit mellesleg nem is ő kezdett el, legalábbis... van, akit nem ő ölt meg és mégis rá van kenve, bár őt látszólag nem zavarja, sőt, még rátesz egy lapáttal, hogy igen, az én bűnöm - csak azért, hogy Yuuki megutálja. De ez sosem fog bekövetkezni... Aztán most hirtelen nem is tudom, melyik karakter, de megjegyezte, hogy miért nem hagyhatják, hogy Kaname azt tegye, amit akar? Nyírja ki a tisztavérűeket és ennyi. Valahol jogos lenne, de... de azért na. A vámpírok így is veszélyesek, hát még akkor, ha felbőszítik őket. Na, ezért kell megállítani Kanamét.
Amúgy örültem, mert a kötet legvégén megjelent Kaname. Pont a legjobbkor. Zero épp Yuukit dönti a falnak, Kaname meg: "...." Szóval kíváncsi leszek. Bírom Hinot és a megjegyzéseit a kötet végein... lerajzolta őket chibibe és odaírta: "Még fél év, amíg a következő kötet megjelenik.... régóta nem voltak már így hármasban. Fél évig így maradnak? "Nem akarunk addig mondjuk teázni egyet?" Egyikük se tudta ezt kimondani.... ez a kínos helyzet egészen a 17. kötet megjelenéséig tart!" xD Teljesen jogos.

Ahm, a 15. kötetről lustaságból nem írtam. De azt tervezem, hogyha mind meglesz, (lassan, de biztosan közeledünk a célhoz), akkor úgyis előveszem az elejétől és akkor normálisan is tudok róluk írni. Bár ehhez nem feltétlen kell az, hogy az összes meglegyen, de fejben szeretném, ha minden mozaik darabka a helyére kerülne és úgy többet tudnék írni az oldalra.

Persze, még ezer dolgom van ezen kívül is. Karakterek megírása az első. Mindig nekilendülök, aztán... jah. Pedig igyekszem! Meg... szeretném majd sok-sok idézetet is hozni. Elsősorban a mangából, de majd meglátjuk, hogyan csinálom.

Ugye megjelent egy újabb extra fejezet. Még nem tudom, hogyan és mikor, de fel fog kerülni magyarul. Lehet, hogy megint Meow* drágát fogom nyaggatni, de az is lehet, hogy ezúttal más embert támadok le... megoldom. Szeretném, ha felkerülne hozzám ez a fejezet. :)

Nos, köszönöm a kitartó embereknek, akik még visszajárnak a félig kihalt oldalra és ígérem, hogy összeszedem magam! További szép napot!

Kuran Mirai

2016.04.05. 12:27

A 14. álomörvény

Spoiler!

Nos, a napokban kézhez kaptam a 14. kötetet és ki is olvastam. Nem meglepő, imádom ezt a történetet továbbra is~ (a hibái ellenére). Vegyes érzéseket keltett bennem ez a kötet és hirtelen csak kérdőjelek vannak bennem.

Kaname-sama... miért tette, amit tett? Egy pozitívuma volt a kötetnek, az pedig az, hogy végre nem éreztem Yuuki részéről azt, hogy bántaná Kanamét. Sőt, meg akarta állítani és marasztalta volna - ha sikerrel jár, akkor talán minden másképp alakul. Így egy szakadék keletkezik közöttük, Kanamét körözni kezdik, Yuuki le van tartóztatva, mert köze van Kanaméhoz... és the end. Mármint ennek a kötetnek. Az, hogy Aido úrfi apjával mi van, az... azt egyelőre nem értem. Már a kötet elején volt egy megszólalása Yuuki felé, hogy ha a lány összekapná magát, talán ő tudna tenni valamit, hogy Kanamét visszaterelje a helyes útra, de amíg ennyire... ....nem is tudom, mit mondott rá. Szóval amíg ilyen, addig nem... és végül meg is történik a baj. Shirabuki Sara meg... egyelőre elég távol áll tőlem és ellenszenves. Meglátjuk, mi lesz belőle. Egyébként csak nekem fura, hogy Takuma már nem Kaname mellett van? Elvileg legjobb barátok voltak, most a fiú mégis Sara mellett szolgál. Zero meg tényleg eldönthetné, hogy ellenségként áll-e Yuukihoz, vagy sem, ahogyan Kaito kérte tőle.
Ja, megfogalmazódott bennem valami Kanaméval kapcsolatban, de... de egyelőre talán nem fejtem ki. Csak a kötődése Yuukihoz és a Csuklyás nőhöz... (tudom, Ősasszony)... meg Kaname múltja és a beszélgetése Yuukival... érdekes...

Hm... most így hirtelen ennyi. Két napja olvastam, szóval ennyit tudtam most visszaidézni. Várom a további köteteket, bár lehet, valahogy tovább olvasom angolul vagy nem tudom milyen nyelven, mert már nagyon érdekel, mi ez az egész...

Kuran Mirai

2015.10.29. 22:09

Jövőbeni álom

A Vampire Knight fanoknak most örömhírrel szolgálhatok!

December 10-én érkezik a Vampire Knight manga legújabb extra fejezete! Utoljára februárban kaptunk kiegészítő történetet, Hino-sensei viszont most ismét meglepi a rajongókat! A 42 oldalas színes képpel nyitó történet ezúttal: Kaname ébredéséről, és a kieső időszakról szól majd.

A fejezet valószínűleg magyarul meg fog jelenni az oldalon, reméljük, nem fogja senki leharapni a fejünket érte. (És remélem, Meow* is a segítségemre lesz, de ha ő nem, majd rágom másnak a fülét érte! *-*)

Kuran Mirai

2015.10.15. 22:20
 
Kitépett lapok

Vampire Knight
Teljes hossz: 19 kötet
Magyarul megjelent: 19 kötet
Megrendelés: MangaFan
6. kötettől: E-mail
Vampire Knight Memories
Teljes hossz: ? kötet
Megjelent: 9 fejezet
Magyarul megjelent: 1 fejezet
Online: Mangahere

Magyar fordítások

 
Tisztavérűek

      
    
    
    
  

Eltűntek

 
Közlemények

Az iskolának már régen vége, a vizsgáim is jól sikerültek. Azt gondolná az ember, innentől többet tudok a saját dolgaimmal foglalkozni, de ez sajnos nincs így. Bár jelenleg van munkám is, viszont jó időbeosztással, így van szabadidőm, de kedvem nem mindig van az oldalhoz, plusz az itthoni feladatok egy része az én nyakamba szakadt... tehát frissek továbbra is elvétve lesznek, de igyekszek jönni.

Ha valami olyan dolgot látsz az oldalon, ami nem helyes, akkor ne szólj le, hanem segíts. Köszönöm.
 
Az adminkukac: Kuran Mirai
Köszönet a segítségért: Yui és Meow*
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG